Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Blijf Op De Hoogte Van De Duitse Voetbalclub Borussia Dortmund

Volg BVB voor het laatste nieuws, fotos en videos

Blijf op de hoogte van de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund

Join the conversation with BVB and other fans

Volg BVB voor het laatste nieuws, fotos en videos van de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund. Join the conversation with BVB and other fans of the German soccer club Borussia Dortmund. We would like to show you a description here but the site wont allow us. Dortmund often known simply as Borussia Dortmund German pronunciation..

BVB is een van de meest succesvolle clubs in Duitsland, met acht Bundesliga-titels, vijf DFB-Pokals en één UEFA Champions League-titel. De club speelt zijn thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park, dat een capaciteit heeft van meer dan 80.000 toeschouwers.

BVB heeft een aantal van de beste spelers ter wereld in dienst, waaronder Erling Haaland, Jadon Sancho en Marco Reus. De club staat bekend om zijn aanvallende speelstijl en heeft een grote en gepassioneerde aanhang.

Als je een fan bent van voetbal, dan is BVB een club die je zeker moet volgen. De club biedt een geweldige manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, fotos en videos. Je kunt ook interactie hebben met andere fans en deelnemen aan de conversatie.


Comments